Gönderen Konu: KARNIBAHAR KIZARTMASI  (Okunma sayısı 1787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KARAYEMİS

  • Premium Üye
  • *******
  • İleti: 3154
  • Rep Puanı: +39/-0
KARNIBAHAR KIZARTMASI
« : Eylül 15, 2007, 10:49:46 ÖS »
Malzemeler:

 

1 adet karnabahar
1 yada 2 adet yumurta(karnabaharın büyüklüğüne göre)
sıvıyağ (kızartmak için)
1 su bardağı yoğurt
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı mayonez
 

 

Yapılışı:

 

Karnabaharı iri çiçeklere ayırın ve 15-20 dakika haşlayıp sudan çıkarın.
Bir kapta yumurtayı çırpın ve karnabaharları yumurtaya bulayıp sıvıyağda kızartın.
Ilıyınca yoğurt, dövülmüş sarımsak ve mayonezi karıştırıp üzerine dökün.

Çevrimdışı KARAYEMİS

  • Premium Üye
  • *******
  • İleti: 3154
  • Rep Puanı: +39/-0
Ynt: KARNIBAHAR KIZARTMASI
« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2007, 11:15:17 ÖS »
Afıyet olsun