ÇİKOLATALI KESTANELİ PASTA
100 gr. bitter çikolata
1 sb. ceviz (iri dövülmüş)
100 gr. margarin
200 gr. pudra şekeri
1 kg kestane
hindistan cevizi veya krem şanti
Yapılışı
Kestanelerin kabuklarını bıçakla yarıp tencereye atalım.Üzerine çıkacak kadar su koyalım.ve haşlayalım.İç ve dış kabuklarını soyalım ve bir kaba alalım.Kestaneleri robottan geçirelim.Çikolatayı ve margarini kısık ateşte eritelim.Pudra şekeri ve ceviz içi ile beraber kestane püresine ilave edelim.Püreyi bütün malzemeler ;birbiriyle bütünleşerek karıştıralım.Küçük yuvarlak bir kalıbı veya kupları hafifçe ıslatıp kestane püresini içine dökelim.Kaşıkla üzerini düzelttikten sonra buzdolabında 5-6 saat kadar bekletelim.üzerini hindistan cevizi veya krem şanti ile süsleyelim.servis yapalım.Afiyet olsum.