TRABZONFORUM - Trabzon ve Trabzonspor Forumu
Trabzon ve Trabzonspor!
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
TRABZONFORUM - Trabzon ve Trabzonspor Forumu
»
...:::(¯`·.TRABZON GENEL.·´¯):::...
»
Yöresel Mutfağımız & Yemek Tarifleri
»
fasulye tursusu kavurması
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: fasulye tursusu kavurması (Okunma sayısı 1535 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KARAYEMİS
Premium Üye
İleti: 3154
Rep Puanı: +39/-0
fasulye tursusu kavurması
«
:
Mayıs 24, 2007, 10:49:09 ÖS »
1 bidon fasulye tursusu
2 adet sogan
2 adet pırasa
sogan ve pırasayı yagda kavururuz ıcıne fasulye tursusunu ekleruz.kavururuz 10 dk
sonra afıyet olsun
Kayıtlı
KARAYEMİS
Premium Üye
İleti: 3154
Rep Puanı: +39/-0
Ynt: fasulye tursusu kavurması
«
Yanıtla #1 :
Mayıs 24, 2007, 11:01:11 ÖS »
olabılır benım tarıfım farklı
Kayıtlı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
TRABZONFORUM - Trabzon ve Trabzonspor Forumu
»
...:::(¯`·.TRABZON GENEL.·´¯):::...
»
Yöresel Mutfağımız & Yemek Tarifleri
»
fasulye tursusu kavurması