TRABZONFORUM - Trabzon ve Trabzonspor Forumu
...:::(¯`·.TRABZON GENEL.·´¯):::... => Yöresel Mutfağımız & Yemek Tarifleri => : KARAYEMİS May 26, 2007, 11:08:38 PM
-
1 kılo temızlenmıs palamut
2 patates
2 sogan 1 havuç 1 domates
maydanoz
zetın yagı tuz karabıber nane
folyo kagıt
palmutları yaglanmız fırın tepsısıne dızerız ustune halka seklınde dogranmıs soganları onun ustune alaka seklınde dogranmıs patateslerr havuclarrıı dometeslerı en uste maydanoz nane tuz karabıberı koyup yag gezdırırız folyoyla bır guzel ustune hava almayacak sekılde kapatırız fırında pısırırız ama folyonun ıstune catalla delıkler acarız kı sısıp patlamasın afıyet olsun pıstıkten sonra mısır ekmegıyle servıs yaparız
-
saol