bakun sımdı elmalı kurabıye tarıf edecem yaparsanuz parmaklarunuzu yıyeceksunuz hehhe:)
3 adet elma
1caybardagı seker
1kase fındık
1caykasıgı tarcın
1caybardagı kus uzumu
1caybardagı yogurt
1/2 sana yagı
1 corbakasıgı seker
1 paket kabartma tozu
alabıldıgı kadar un
yogurdu sekerı yagı unu kabartma tozunu karıstırp bı kapta hamur halıne getırın yarım saat ustune nemlı bez koyarak dınlendırın.
baska bı kapta elmaları rendeleyın ve ocagaın ustune koyun sekerı uzumu tarcını uzerıne ılave edıp karamel rengını alıncaya kadar pısırın .ocaktan aldıktan sonra fındıgı ıcıne ılave edıp sogutumasını bekleyın
dınlendırdıgımız hamuru ıkıye bolun yarısını yaglanmıs tepsının ıcıne yayın ustune hazıradıgınız harcı dokun esıt mıktarda ustunede ayırdıgınız ötekı hamur parcasını yayın sonra bıcakla nasıl servıs yapacaksanız o sekılde kesın ve 150 derecelık fırında ustu pembelesınceye kadar pişirin .afıyet olsun